Problemer med tyndt hår?

Umiddelbart ved første øjekast ligger folk ikke mærke til at jeg har utrolig tyndt hår. Det er egentlig sket med årene som et resultat af dårlig kost en masse voks og lidt andet, der har medført mit hår til sidst blev så fint og tyndt. Jeg er bestemt ikke tilfreds med det, men det er svært at hente hjælp. Jeg kunne kaste mig ud i nytteløse produkter i håb om at det ville hjælpe, men jeg orker simpelthen ikke alt det rod – og så har jeg alligevel ikke pengene til det. Der er dog nogle ting, der lykkes for mig og det er ret simpelt for mit vedkommende, hvad der skal til. 


1)2)3)


1) Head and shoulders – hair defense
Generelt tror jeg ikke på at der ved brug af shampoo sker det store mirakel, og selvom denne shampoo som så mange andre ikke kan gøre dit hår tykkere eller reparere ødelagt hår, så har den dog en anden god virkning. Hvis man lader den sidde i håret i 5 minutter – eller mere, og derefter skyller den ud så bliver håret dejlig fyldigt. Den giver følelsen af at håret er tykkere og det kan også ses bagefter. Den gør altså ikke håret tykkere, men får det til at se sådan ud – det er nok den eneste shampoo der har fået mit hår til at se nogenlunde voluminøst ud.

2) Føntørrer
Den kender vi vidst alle sammen, en simpel god føntørrer til håret. Jeg begyndte først at benytte mig af en føntørrer da jeg hørte at håret ikke havde godt af at blive tørret med et håndklæde. Det siger måske næsten sig selv, at hvis man gnider et håndklæde mod sit hår, så slider det på hårstrående. Efter et bad klapper jeg mit hår med et håndklæde, og herefter føntørrer jeg det. Jeg plejer at bukke mig forover og føntørre det ind i håret, som hænger upside down (det er en god idé for at beskytte de yderste længder i håret mod at blive alt for varme), og herved giver jeg mit hår volumen og får det til at se tykkere/kraftigere ud end det er – MEN – pas nu på! Håret har slet ikke godt af denne form for varme, specielt ikke, hvis den udsættes for det hver dag. Det kan resultere i håret knækker og tørrer ud. Føntør dit hår med en god afstand på omkring 15 min.

3) Priorin piller
Da jeg læste om de her piller, var jeg ualmindelig skeptisk. Men jeg befandt mig på en troværdig hjemmeside, hvor forbrugerne havde givet anmeldelser af de forskellige produkter hjemmesiden sælger. Priorin har fået 4½ stjerne ud af 5!

Priorin er et kosttilskud udviklet til kvinder, der lider af diffust (midlertidigt) hårtab – produktet kan også bruges af mænd! Pillerne tages 3 gange om dagen de første 3-4 måneder, hvorefter man kan trappe ned efter virkningen er kommet til syne. Desværre har jeg kørt de her piller lidt on og off pga. pengemangel haha, og jeg stoppede desværre med dem lige som de var begyndt at virke. Pillerne kan købes i matas, men jeg køber dem på www.med24.dk, da de er en smule billigere her, samt de har andre super gode kosttilskud.

Tyndt hår er et problem for mange, og årsagen til at håret mister tykkelsen er ikke altid lige let at finde. Der kan være mange faktorer der spiller en rolle, såsom stressede perioder, depression, langvarig ensidig kost, hormonelle forandringer, sæson skifte og meget andet – og netop her har håret brug for ekstra næring. De her 3 ting er i hvert fald, hvad jeg benytter mig af og hvad, der faktisk har hjulpet for mig. Igen ved jeg ikke om det her vil hjælpe på andre, da jeg tror virkningen er ret individuel fra person til person.

Hvad bruger I selv til jeres hår? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *