Mit tøj og min stil

En god start på dagen.

Her i din kommende tid vil jeg dele min erfaring og mine forskellige kostvaner med jer, som har været med til at få mig til at tabe i alt 13 kilo. Før i tiden hadet jeg morgenmad, det skulle bare overståes med et hurtigt (usundt) måltid – som før bestod af hvidt brød, nutella, eller andet min krop overhovedet ikke har brug for. I dag står den på lidt forskelligt. Jeg forsøger såvidt muligt at varierer så jeg ikke går hen og kører død i den. Min morgenmad kan f.eks. se sådan her ud.

• Cheasy frugtyoghurt med 0,1 % fedt (kan også erstattes af en natural yoghurt med lav fedtprocent)
• Hjemmelavet müsli (havregryn, hørfrø, mandler, solsikkekerner – behøves absolut ikke at være det her man skal bruge, det kan også være andre nødder, og kerner som fx. solsikkekerner), herefter er de blevet ristet på panden med en lille sjat honning.
• Blåbær (umiddelbart fordi det var det eneste jeg havde i køleskabet – de kan erstattes med andre bær, vindruer, eller andet frugt). Personligt synes jeg det smager rigtig godt og er en god måde at starte dagen på. Enjoy 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit tøj og min stil