Mit navn er Mateen Hussain, jeg er en 20 årig gut, der er født og opvokset i Danmark. Jeg er af pakistansk afstamning. Jeg har tidligere blogget i ny og næ, på min gamle blog på blogspot. Her delte jeg lidt omkring mine holdninger og meninger til de forskellige udfordringer jeg blev mødt af. Herefter stoppede jeg så i en lang periode, men har længe tænkt over at jeg ville begynde at blogge igen. Jeg elsker at skrive og udtrykke mig på skrift, så jeg synes det var den helt oplagte idé at begynde igen.

Jeg bor på nuværende tidspunkt hjemme, sammen med min mor og far og 3 andre søskende. Jeg dimitterede fra Ishøj gymnasium 2011, hvorefter jeg besluttede mig for at holde et sabbatår. Dog besluttede jeg mig hurtigt for at tage på højskole for at finde ud af, hvad mit mål i livet var. Jeg var ramt af en rigtig svær tid, og målte mit liv var gået ualmindeligt meget i stå. Derfor søgte jeg ‘hjælp’ til at få mine svar på mine mange spørgsmål ved at tage på højskole. Og det skulle være uden for København… Det blev det også, Rønde Højskole – en højskole i en lille by uden for Århus. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg gik på Journalistlinjen, fordi jeg godt ville være journalist på daværende tidspunkt. Da jeg kom hjem mistede jeg dog lysten til det, men fandt i stedet ud af at jeg skulle være noget helt andet – socialrådgiver! Jeg elsker at hjælpe, og snakke med folk.

Jeg søgte ind i København i Odense på socialrådgiveruddannelsen, med det håb om at komme ind i Odense, så jeg kunne få lidt mere udfordring i form af at skulle stå på egne ben i en helt ny by. Det blev det dog ikke, jeg kom ind i København på metropol, hvilket jeg faktisk ikke regnede med. Har ikke de bedste karakterer, og derfor troede jeg den mulighed var død for mig – efterfølgende er jeg kommet ind på den internationale/interkulturelle linje – jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Jeg har så mange planer med henblik på mit fremtidige erhverv, jeg vil arbejde som ungdomsrådgiver, misbrugsbehandler, i kriminalforsorgen – jeg vil det hele!

Som person er jeg super glad og smilende, jeg elsker sociale arrangementer og lære nye mennesker at kende. Nye venskaber er fandeme dejligt! Jeg er en rigtig mors dreng, og jeg er bestemt ikke flov over at skulle sige det højt. Jeg elsker min mor, og derhjemme har vi et rigtig godt familie sammenhold. Min mor lider af en svær depression og har været igennem en masse ting, man ikke drømmer om. Det har selvfølgelig været hårdt for os og ikke mindst hende, men i sidste ende har det medført at vi er så tætte med hinanden!

Håber jeg kan bidrage med lidt forskelligt på bloggen som I vil finde interessant :-).