Military fashion!

Sundt indkøb.

I dag efter en tur i fitness besluttede jeg mig for at købe lidt ind, og helst så sundt som muligt. Nedenfor kan du se hvad jeg har købt, og læse lidt om, hvad der gør dem sunde og hvordan du kan bruge det til din kost 😀

1. 6 fryseposer med forskellige grøntsager / 2. kalorielet is / 3. Stevia drys + flydende stevia / 4. hytteost
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Stevia drys & flydende stevia
Det kommer ikke bag på nogle af os at vi danskere er blevet ret glade for at fylde os med sukker og søde sager. For mit vedkommende er det noget jeg har lavet om på. Jeg har nemlig slet ikke brug for alt det sukker! Typisk når man fylder sig med slik og chokolade vil ens blodsukker stige, og derefter falde så man bliver træt. Det betyder altså at denne her form for sukkerindtag er en midlertidig løsning, hvis man vil have energi og altså ikke god! Jeg har købt stevia fordi jeg så vidt muligt vil afskære sukker fra min kost, dog kan det ikke lade sig gøre i alle tilfælde, i nogle forskellige brød, pastasauce og andre madvarer er der også sukker, men tror det er de færreste, der tænker over den slags. Jeg forsøger at vælge madvarer uden sukker, men hvis det glipper så er skaden sket og skidt pyt.. Stevia drys kan anvendes til sin kaffe, te, i sin madlavning eller til bagning. Flydende stevia kan anvendes til kolde, varme drikke, den kan også bruges i madlavning og til bagning hvis man laver en sukkerfri kage eller andet. Både stevia drys og flydende stevia er 100% kaloriefrie, hvilket altså betyder at det på ingen måde er usundt!

Frysegrøntsager
Tror ikke rigtig jeg behøver at forklare hvad det her er, eller hvad det kan bruges til. Det har jeg selvfølgelig også valgt at købe fordi det er sundt og bør indgå i enhver persons kost. Jeg har valgt lidt blandede poser, med wokblanding, grillede grøntsager, spinat, brocolli og en grøntsagsmix så jeg har lidt forskelligt at vælge mellem til forskellige retter.

Kalorielet is fra “åblomst”
På trods af at det er vigtigt at leve sundt så synes jeg også man skal have lov til at synde – og det man kan sagtens gøre uden at få dårlig samvittighed. Denne her is fra åblomst er kaloriereduceret og indholder 45 kcal pr. 100 ml (100 ml = 200 gram ca.) Derudover er den sødet med sødestof fra steviaplanten, som nævnt tidligere – hvilket betyder den ikke er fuldt med en masse almindelig sukker. Det kan godt smages at isen er en “sund” en af slagsen, men jeg synes den smager udemærket! Kan anbefales til alle is-elskere, der ikke kan få nok is!

Hytteost
Det sidste jeg har købt er hytteost. Hytteosten kommer til at fungere i min kost således, at den erstatter den almindelig ost pga. den høje fedtprocent. Hytteosten er særdeles sundere end almindelig ost, pga det lave fedtindhold samt det høje indhold af protein! En sikker vinder. Det kan bruges til en god salat, blandes op med avokado og rejer, eller sammen med tun – brug google, der er masser idéer til, hvad man kan bruge hytteosten sammen med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Military fashion!