Foodspiration

Rihanna live better than ever!

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes fandeme Rihanna har forbedret sig gevaldigt meget med sin stemme til sine live performances. Generelt har jeg altid synes hun har været god live, og jeg elsker at hun ikke lyder 120% som i sangene, men at hun også laver menneskelige småfejl – det skal der være plads til. Men hold nu kæft jeg synes hun er kommet stærkt igen med sit nye album, og hun klarer den udover al forventning til sine live perfomances! Muy bien riri, keep it going 😀

Rihanna – Diamonds Live @ The Voice Finale

Rihanna – Stay Live @ SNL

Hendes ansigtsudtryk afslører klart, hvor meget følelse og hjerte hun ligger i sangen, det er så smukt at høre på. Jeg bliver så grebet af det, og troede faktisk hun ville græde på et tidspunkt. BTW: Sangen skulle eftersigende omhandle Chris Brown, hvilket sagtens kunne forklare hvorfor hun ligger så meget sjæl i den… Powerful perfomance, skal ses! Læg mærke til hvor smuk hun er også, woah :D!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foodspiration